Om oss

Velkommen

Advokat og partner - Tor Morten Wedø

Jeg startet advokatfirmaet Wedø i 2005 som et enkeltmannsforetak. Sammen med meg var min sekretær Kari Robertsen, som i dag er regnskapsfører for firmaet.

I 2007 fikk vi selskap av min gamle studiekamerat Michael Kahn.

Etterhvert er vi blitt 6 ansatte og 1 trainee stilling. Vi har blitt et flott team, som jeg tror våre klienter vil sette stor pris på.

I 2014 åpnet vi kontor i Selbu hvor vi er tilstede en gang i uken og ellers om det skulle være nødvendig. Selbukontoret ble åpnet etter at eiendomsmegler og advokatfullmektig Asle Alsethaug ble ansatt. Alsethaug er fra Selbu og har de nødvendige lokalkunnskapene for å gjøre en god jobb.

I 2015 ble firmaet omdannet til aksjeselskap og byttet navn til Wedø Kahn Advokatfirma AS.

Vi holder til i gamle Nordenfjeldske Dampskipselskaps lokaler i Kjøpmannsgata 52.

Det er spesielt for meg å ha kontor i gamle NFDS lokaler. Det får meg til å minnes min far som var styrmann for rederiet i mange år. Jeg er oppvokst med fortellinger om skip og mennesker i NFDS. Jeg drømte selv om å bli sjømann men kom ikke lengre enn til å bli en kontorist i gamle Nordenfjeldskes ærverdige lokaler.

Vi ønsker å være et middels stort firma hvor klientene kan være på fornavn med alle som arbeider her, men ikke mindre enn at vi skal ha den nødvendige fagkunnskap til å hjelpe våre klienter innenfor de fleste juridiske områdene.

Med vennlig hilsen
Tor Morten Wedø